Kilpikonna ja käärme, istuen tehtävä sarja, to 17.11.2016

Kilpikonna ja käärme qigong, istuen tehtävä sarja

Suomen Qigong yhdistyksen pj. Kauko Uusoksa pitää kauden aikana kaksi qigong/terveys qigong -erikoistreeniä syksyllä ja kaksi keväällä. Tarkoituksena on syventää omaa qigong-harjoitteluaan ja tutustua syvemmin qigong-harjoitteluun ja sen taustalla vaikuttaviin teorioihin.

Yiquan-treenit on peruttu ko. päivinä. Yiquanin harjoittelijat voivat halutessaan osallistua qigong-erikoistreeniin.

Aika ja paikka:
Torstaina 17.11.2016 klo 19-21 Louhelan salisssa, Louhelankuja 1, Järvenpää.

Hinta ja lisätiedot:

  • Seuran omille jäsenille maksuton
  • Avoin ulkopuolisille, ei-jäsenille maksu on 30 euroa/kerta
  • Maksu käteisellä ennen harjoituksen alkua, varaa tasaraha! Tule ajoissa paikalle, jotta ehdimme hoitamaan maksuasiat ennen harjoitusten alkua.
  • Ei ennakkoilmoittautumista. Lisätiedot tiedotus@sanbao.fi, puh. 045 6785708 (parhaiten tavoittaa tekstiviestillä)

Sisältö:

Kilpikonna ja käärme, istuen tehtävä sarja

Sarja sopii kaikille, myös aloittelijoille, jotka eivät ole aiemmin tehneet qigongia
Kilpikonna ja Käärme Qigong on vanha sarja, jonka juuret menevät noin 2000 vuoden taakse Qing Dynastian aikaan. Molemmilla eläimillä, kilpikonnalla ja käärmeellä, katsotaan olevan erikoistaitoja, jotka mahdollistavat niille erityisen pitkän ja terveen elämän. Nämä liikkeet ja tavat ovat kehittyneet vuosatojen saatosssa edistämään ihmisten terveyttä ja pitkää ikää. Kilpikonna ja käärme qigong -sarja voi auttaa hoitamaan korkeaa verenpainetta, sydänsairauksia, diabetesta sekä ravitsemukseen liittyviä ongelmia. Sarja on eräs tapa parantaa henkilön terveyttä ja hyvinvointia. Käärme-liikkeillä vapautetaan ja lisätään selkärangan liikkuvuutta, yhdistetään selkäranka raajoihin ja sisäelimiin. Kilpikonna-liikkeet ovat staattisia ja niissä keskitytään hengitykseen sekä energian kiertoon, jotka ohjaavat syvempää olemustamme, elämän ikuista säilyttämistä. Sarja auttaa myös selän, olkapäiden ja niskan kipuihin ja se on sopiva henkilöille, joilla on terveydellisiä ongelmia.

Tervetuloa!

kilpikonna_kaarme