Vapunajan harjoitusaikataulu

Vappuaattona ke 30.4. ja vappupäivänä to 1.5. ei ole harjoituksia. 

Lauantaina 3.5.2014 pidetään Terveys Qigong -workshop.
Opettajana Kauko Uusoksa ja aiheena Taiji Keppi -sarja, paikka Louhela, Louhelankuja 3, Järvenpää. Lisätietoja workshopista ja maksutiedot löydät täältä. Muistathan, että myös jäseniltä peritään 10 euron osallistumismaksu workshopeista. Workshop on avoin myös seuran ulkopuolisilel. Varaathan maksaessasi tasarahan. Ennakkoilmoittautumisia et tarvitse tehdä.
Lisätietoja ja maksuohjeet

Sunnuntaina 4.5.2014
on Yhteiskoululla normaalit taiji- ja tuishou -treenit. Sen lisäksi pidetään kauden viimeinen Terveys Qigogn -sisätreeni. Kerrataan koko Mawangdui sarjaa. Jos tipahdit kyydistä, nyt on hyvä hetki tulla kertaamaan sarjaa.

Toivotamme kaikille hauskaa vappua!

Klara vappen, bara vatten, hela natten vai miten sen nyt menikään eiku  glada vappen, spara vatten, hela natten bara snapsen