Qigong -erikoistreenit torstaina 10.3.2016

Qigong -erikoistreenit torstaina 10.3.2016

Suomen Qigong yhdistyksen pj. Kauko Uusoksa käy pitämässä qigong-erikoistreenejä Järvenpäässä. Tarkoituksena on syventää omaa qigong-harjoitteluaan ja tutustua syvemmin qigong-harjoitteluun ja sen taustalla vaikuttaviin teorioihin. Yiquan-treenit on peruttu ko. päivinä. Yiquanin harjoittelijat voivat halutessaan osallistua qigong-erikoistreeniin.

Päivät:
to 10.3.2016 klo 19.00-21.00

to 21.4.2016 klo 19.00-21.00

Sisältö:

Chan Mi Gong ja Xiang Gong 1 (Tuoksu Qigong 1).

Chan Mi Gong on liikeharjoitus, jossa tehdään aaltomaisia, silkkimatoa jäljitteleviä liikkeitä. Harjoitus on osa kiinalaista esoteerista buddhalaista perinnettä, ja se on ollut erityisesti meditaatiomenetelmä. Nykyään monet harjoittajat tekevät chan mi gongia lähinnä terveysvaikutusten takia, sillä se on tehokas tapa rentouttaa selkää, niskaa ja hartioita. Taijin, kamppailulajien ja istuvan meditaation harjoittajat puolestaan tekevät chan mi gongia parantaakseen kehon käyttöä omissa lajeissaan. Lisätietoja chan mi gongista löytyy lajin omalta nettisivuilta Salainen Zen harjoitus, jota chan mi gong kirjaimellisesti käännettynä tarkoittaa. Sivuilta löytyy myös päivitetty harjoitteluohjeistus jatkoharjoittelua varten.

Xiang Gong 1 (Tuoksu qigong 1) harjoituksessa käytetään erilaisia käsien asentoja ja sivuttaisliikkeitä keskidantianin korkeudella. Sarja vaikuttaa kuitenkin kokonaisvaltaisesti kehoon tukemalla yleisterveyttä sekä poistamalla sairauden aiheuttajia kehosta. Harjoitus lisää Qin eli sisäisen energian kiertoa kehossa ja siten tukee pitkää ja tervettä elämää. Harjoitus vaikuttaa kehon pääkanavin ja avaa kehon pientä taivaallista kiertoa säännöllisesti harjoiteltuna. Sarjassa on 15 liikettä ja yhtä liikettä toistetaan n. 36 kertaa, koko sarja kestää n. 12-15 minuttia.

Hinta:

Seuran omille jäsenille maksuton
Avoin ulkopuolisille, ei-jäsenille maksu on 30 euroa/kerta

Maksut:

  • Maksu käteisellä treenien alussa, joten tule ajoissa paikalle.
  • Voit maksaa etukäteen pankkiin. Maksaessasi käytä viitenumeroa 14054.
  • Voit maksaa myös liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai Sporttipassilla.

Maksuohjeet

Paikka:
Louhelan liikuntasali, Louhelankuja 1, Järvenpää

Ilmoittautumiset
Erikoistreeneihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, saavu paikalle hyvissä ajoin ennen kurssin alkua, kurssimaksut kerätään ennen kurssin alkua.

chanmigong2