Nada-ryhmä la 23.11.2019 klo 9.15

Ajankohta ja kellonajat varmistetaan lähempänä tapahtumaa. Hoidon oheen saattaa liittyä myös lyhyt qigong-harjoitus. Ohjelma tarkennetaan lähempänä ajankohtaa.

NADA-ryhmä lauantaina 23.11.2019 klo 9.15

NADA (National Acupuncture Detoxification Association) on standardisoitu korva-akupunktiohoitomuoto, jota käytetään hoidettaessa psyykkisiä tiloja, kuten esimerkiksi rauhattomuutta, ahdistusta, post traumaattista stressiä ja unihäiriöitä. Nada-menetelmässä käytetään viittä korva-akupunktiopistettä. Se toimii muun muassa ahdistus-, masennus- ja uniongelmien sekä stressioireiden ja työuupumuksen hoidon tukena. Hoito rentouttaa ja lisää samanaikaisesti sisäistä keskittymistä ja tietoisuutta. Henkilö, joka on väsynyt ja välinpitämätön, voi reagoida hoitoon lisääntyneellä elinvoimaisuudella. Esim. rauhattomuus ja ahdistus voivat lievittyä sekä unen laatu parantua. Hoito toimii parhaiten ryhmässä tehtynä.

Aikataulu on joustava, itse NADA-ryhmähoidon valmisteluihin ja hoitoon kuluu noin 1 tunti. Hoidon oheen saattaa liittyä myös lyhyt qigong-harjoitus.

Hoitajat
Nada-ryhmähoidon toteuttavat kiinalaisen lääketieteen toisen vuoden opiskelijat Elisa Vuorenmaa ja Virpi Kiviniemi. Opiskelijat pitävät NADA-ryhmähoidon osana opintoihin liittyvää harjoittelua, joten pyydämme osallistujilta kuittauksen harjoitteluun osallistumisesta. Ryhmään osallistumisesta tulee kysyä ohjaajalta, mikäli osallistujalla on terveyteen vaikuttavia hoitoja tai lääkitystä tms.

Maksu ja paikka
NADA-ryhmä on maksuton seuran omille jäsenille. Ulkopuolisilta peritään 30 euron maksu (maksu käteisellä ennen tapahtumaa tai seuran nettisivuilla olevien maksuohjeiden mukaan ennakkoon).
NADA-ryhmä kokoontuu Päiväkoti Pollen salissa osoitteessa Verstaspihankatu 7-9, Järvenpää.

Ennakkoilmoittautuminen
Ilmoittauduthan NADA-ryhmään ennakkoon, jotta tiedämme varautua riittävillä välineillä. Muistathan myös peruuttaa ilmoittautumisesi, mikäli sinulle tulee este. Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen tiedotus@sanbao.fi.

Ryhmään otetaan maksimissaan 15 osallistujaa. Joten jos olet ilmoittautunut ennakkoon ja sinulle tulee este, niin peruutathan paikkasi.

Tervetuloa!

Elisa ja Virpi