Qigong-workshop la 5.4.2014 klo 12-15

Viikonloppu jäi taakse ja katse on kohti uutta viikkoa ja viikonloppua. Ensi viikonloppuna lauantaina on Qigongin workshop Louhelassa klo 12-15 ja sunnuntaina treenaillaan terveysqigongia yhteiskoululla. Workshopin aiheena lajin perusharjoitusten lisäksi Liu Duan Xian – Taijin kuusi osaa -taijiqigong-sarja. Workshoppiin voivat tulla kaikki lajista kiinnostuneet. Ennakkotietoja tai taitoja ei tarvita.

Workshopit ovat jäsenillekin maksullisia, huima 10 euron maksu peritään käteisellä tai sitten maksa maksusi ennakkoon pankkiin viitenumeron kera. Ei-jäseniltä peritään 30 euron maksu. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, voit tulla paikan päälle suoraan, tilaan mahtuu kyllä.

Sunnuntain treeneissä jatketaan Mawangdui Daoyin -sarjaa. Tehdään sarjan neljä viimeistä liikettä ja kertaillaan alkuosaa.

Tervetuloa!

https://sanbao.fi/tapahtumat/workshopit/