Vuoden 2022 jäsenmaksut, tapahtumamaksut sekä maksaminen ePassilla, Eazybbreakilla, Smartumilla tms.

Sanbao Järvenpään vuosikokous pidettiin tänään ja kokouksessa päätettiin myös vuoden 2022 jäsen- ja tapahtumamaksuista. Jäsenmaksu kevätkaudelle 2022 on 70 euroa ja syyskaudelle 70 euroa. Kevään jäsenmaksulaskut lähetetään vuoden 2022 alkupuolella. Jäsenet pääsevät edelleen kevätkaudella maksutta seuran tapahtumiin.

Maksaminen ePassilla, Eazybreakilla, Smartumilla tms.

Jos jäsenet haluavat käyttää kevään 2022 jäsenmaksuihin ePassin/Eazybreakin/Smartumin tms. saldoa vielä tämän vuoden puolella, niin muistakaa merkitä maksun viestikenttään tiedoksi, että kyseessä on Sanbaon jäsenmaksu. 

Eazybreakilla maksavat, merkitkää maksuun nimenne ja tieto, että kyseessä on jäsenmaksu, Jostain syystä Eazybrakilta ei välity tieto maksajasta Sanbaolle.