Tiedote jäsenille joulukuun 2021 viimeisistä harjoituksista ja tammikuun 2022 aloitus

Järvenpään kaupunki on tiukentanut koronarajoituksiaan liikuntatoimen osalta. Kaikissa kaupungin tiloissa pidettävissä tilaisuuksissa on koronapassi tarkistettava kaikilla yli 16-vuotiailla.

Sanbaon osalta viimeiset tämän syksyn harjoitukset pidetään seuraavasti:
– taiji keskiviikkona 8.12. normaalisti Louhelassa sekä sen jälkeen pidetään yhdistyksen vuosikokous 
– torstai 9.12. qigong- ja yiquan-treenit Zoomin avulla
– sunnuntain 12.12. taiji-treeni etänä Zoomissa
– torstain 16.12. qigong ja yiquan treenit perutaan kokonaan

Joulukuun harjoitusten zoom-linkit on lähetetty jäsenille sähköpostiin MyClubista. Jos et ole saanut viestiä, tarkasta sähköpostisi roskapostikansio sekä gmailin osalta myös ”Kaikki viestit” -kansio. Osa roskapostisuodattimista ohjaa MyClubista lähtevät viestit näihin kansioihin.

Kevään 2022 harjoitusten aloitus

Treenit jatkuvat tammikuussa loppiaisen jälkeen niin, että sunnuntaina 9.1. on ensimmäinen taiji-harjoitus ja torstaina 13.1. ensimmäiset qigong- ja yiquan-treenit. Jos nykyiset rajoitukset jatkuvat vielä tammikuussa, niin ainakin taiji-harjoitukset pyritään pitämään normaalina treeninä, joissa osallistujien on näytettävä koronapassi. Näin siksi, että taiji-treenit halutaan pitää lähiopetuksena. Qigongin ja yiquanin osalta käytäntö päätetään vasta tammikuussa.