Kiinalaiset huippuopettajat ke 10.9.2014 ja muutamia muutoksia

KIINALAISET HUIPPUOPETTAJAT

Kiinalaiset huippuopettajat tulevat ke 10.9.2014 klo 19.00-22.00 opettamaan meille. Aiheena on Taiji Yangsheng Zhang – Taiji keppi harjoitus. Jos sinulla ei ole omaa keppiä, seuralta löytyy keppi 25 ensimmäiselle innokkaalle harjoittelijalle. Varmistaaksesi itsellesi paikan ja kepin, ilmoittaudu ennakkoon oheisesta ilmoituksesta löytyvän linkin kautta
https://sanbao.fi/2014/08/27/kiinalaiset-huippuopettajat-saapuvat-jarvenpaahan-2/

Muistathan, että tapahtumassa käy ainoastaan käteismaksu, 30 euroa. Maksetaan ovella ennen harjoituksen alkua. Tule siis ajoissa ennen klo 19.00 alkavaa harjoitusta!

Kyseinen tapahtuma on avoin kaikille qigongista kiinnostuneelle eikä mitään pohjataitoja tarvita. Harjoitus sopii hienosti myös kaikille seuramme taijin, yiquanin ja qigongin harjoittelijalle. Suurimmalla osalla opettajista on Wushu-tausta ja heidän päälajinsa vaihtelevat, osa on taijin mestareita myös. Paikalle kannattaa tulla jo ihan sen tähden, että näette miten he tekevät näitä sarjoja.

QIGONG-ERIKOISTREENIEN SYKSYN PÄIVIIN MUUTOKSIA

Qigong-erikoistreenien syksyn päivät ovat vaihtuneet. Tarkasta uudet ajankohdat ja merkitse kalenteriisi! Erikoistreenit ovat seuran omille jäsenille maksuttomia. Tarkasta uudet päivät oheisesta linkistä
https://sanbao.fi/tapahtumat/erikoistreenit/

SYVÄ-ASAHI -KURSSI 20.9.2014

Muistathan ilmoittautua ennakkoon Syvä-asahi -kurssille. Opettaja Timo Klemola on Suomen johtavia tietoisuustaitojen ja kehotietoisuuden opettajia. Hän on harjoitellut vuosikymmeniä meditaatiota, karatea, qigongia, taijita ja yiquanin, joten lajimme ovat hänelle tuttuja. Kurssin tavoitteena on asahin avulla tutkia kehon optimaalista asentoa, voimankäyttöä, tietoista liikettä, perusrakennetta. Jos et ole ehtinyt asahi -harjoituksiin, niin sunnuntai taiji-treenien alussa vedetään asahi-harjoitus alkaen klo 18.00. Ko. harjoituksessa pääset vielä tutustumaan sarjaan. Ilmoittaudu!
https://sanbao.fi/2014/08/29/syva-asahi-paiva-jarvenpaassa-la-20-9-2014-klo-11-00-17-00/

IMG_1171.JPG

IMG_1170.JPG