Syvä-asahi päivä Järvenpäässä la 20.9.2014 klo 11.00-17.00

Syvä-asahi päivä Järvenpäässä la 20.9.2014 klo 11.00-17.00

Opettaja:
Timo Klemola

Timo Klemola on yksi Asahi terveysliikunnan kehittäjistä.

Hän on jatkanut asahin kehittämistä edelleen Syvä Asahiksi. Syvä Asahi kurssilla tutkitaan asahi-terveysliikunnan perusperiaatteita, kehon optimaalista asentoa, hyvää pystylinjausta, yleistä rentoutta, liikkeenhallintaa ja tasapainoa.

Kurssi sopii kaikille seuramme jäsenille sekä ulkopuolisille asahin harrastajille sekä etenkin asahi-ohjaajille.

Kurssille voivat osallistua Asahi I -sarjan osaavat harjoittelijat sekä Asahi-ohjaajat. Asahin I -sarja on asahin ensimmäinen sarja, jolla asahin harjoittelu yleensä aloitetaan.

Paikka:
Louhelan liikuntasali
Louhelankuja 3, Järvenpää

Hinta:
Seuramme jäsenille 50 euroa
Ulkopuolisille 90 euroa.

Ennakkoilmoittautuminen ja maksuohjeet:

Osallistumismaksun maksuvaihtoehdot:

  • Maksetaan ennakkoon seuran tilille ja kuitin esittämällä pääsee kurssille.
  • Maksaa voi myös käteisellä paikan päällä. Varaa tasaraha ja saavu ajoissa paikalle maksun suorittamista varten.
  • Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä, verkkomaksulla ja ePassilla maksamiseen lue ohjeet nettisivuiltamme osoitteesta
    www.sanbao.fi/hinnat/muut-maksut/

Ilmoittautumiset:
Ainoastaan oheisen ilmoittautumislinkin kautta
https://sanbao.myclub.fi/login


Asahi I -sarja youtubessa Timo Klemolan ohjaamana


Timo Klemola kirjoittaa Syvä Asahista omilla sivuillaan:

Asahin liikkeet vaihtelevat liikesarjoista toisiin, mutta niiden takana olevat periaatteet säilyvät. Nämä periaatteet tekevät asahista sen, mitä se on: tuovat asahi-terveysliikuntaan ne ominaispiirteet, jotka erottavat sen muista länsimaisista liikuntamuodoista.

Monissa muissakin liikuntamuodoissa voidaan pyörittää olkapäätä, mutta tapa, miten se tehdään, vaihtelee. Asahissa sen lisäksi, että harjoitetaan ja avataan vaikkapa hartiaseudun lihaksia ja niveliä, samalla harjoitetaan mm. selkää, hyvää pystysuoraa asentoa, koko kehon liikemekaniikkaa ja rentoutta.

Asahin periaatteiden noudattaminen liikkeiden aikana laajentaa niiden vaikutuksia moneen suuntaan. Asahin periaatteet opettavat meille kehon optimaalista asentoa, hyvää pystylinjausta, hyvää työergonomiaa, yleistä rentoutta, liikkeenhallintaa ja tasapainoa.

Asahin liikeperiaatteet ovat hyvin syvällisiä ja niiden tutkimiseen voi mennä loppuelämä. Niin on tarkoituskin. Asahin periaatteet ovat samoja, joita noudatetaan monissa tuhansia vuosia vanhoissa aasialaisissa liikemenetelmissä, kuten intialaisessa joogassa tai kiinalaisessa taijiquanissa. Asahissa nämä vanhat periaatteet on kuitenkin sovellettu yksinkertaisiin liikkeisiin ja länsimaiseen tieteelliseen käsitykseen ihmisen kehosta ja sen liikuntafysiologiasta.

Lisätietoja Syvä Asahista löytyy lajin omilta sivuilta
http://asahi-terveysliikunta.fi/

Asahi