Lauantaisin vapaat treenit ja workshopit Harjulan koululla sekä tulevia tapahtumia

Olemme saaneet täksi kaudeksi uuden vakiovuoron Harjulan koulun liikuntasaliin lauantaisin klo 12-15.

Pidämme kaikki kauden viikonloppujen workshopit siellä. Sellaisina viikonloppuina, kun salissa ei ole workshoppia, on seuramme jäsenillä mahdollisuus käydä harjoittelemassa vapaasti Harjulassa. Avain on tällä hetkellä Veli-Matti Peltolalla ja kannattaakin tarkastaa, onko Veli-Matti tai allekirjoittanut tulossa Harjulaan.

Voit tulla itseksesi tai kaverin kanssa treenailemaan taijita, yiquania tai qigongia.
Tulevat tapahtumat ja treenit

  • Lauantaina 29.8. klo 12-15 Harjulan salissa pidetään vapaat harjoitukset eli niitä ei ohjata vaan jokainen henkilö tai ryhmä sopii keskenään harjoituksensa ja myös avaimen noudon.
  • Sunnuntaina 30.8. terveys qigong harjoitukset Yhteiskoululla klo 18-20.30
  • Torstaina 3.9. pidetään normaalit treenit eli qigong klo 19.00-20.10 ja yiquan klo 20.10-21.30 (toisin kuin treeneissä ilmoitettiin, tämä harjoitus pidetään normaalisti aikataulun mukaisesti) Louhelassa.
  • Lauantaina 5.9.2015 tulee Pasi Pölönen ohjaamaan yiquan-workshopin Harjulan saliin.
  • Lauantaina 12.9. Taiji-workshop Harjulan salissa

Harjulan koulun osoite on Verkkotie 12, Järvenpää. Sisäänkäynti saliin on Harjutien puolella noin rakennuksen puolivälissä. Liitteessä kuva koulurakennuksesta Harjukadun puolelta, kuvassa näkyy sisäänkäynti liikuntasalin. Autojen pysäköinti koulun P-paikalla tai koulun sivuilta löytyvillä paikoilla.