Taiji-viikonloppu 4.-5.2.2017 Järvenpäässä

Taiji-viikonloppu

Aika: la-su 4.-5.2.2017, la klo 11-17 ja su klo 10-15

Paikka: Louhelan liikuntasali, Louhelankuja 1, Järvenpää

Opettaja: Tarmo Hakkarainen

VIIKONLOPUN OHJELMA

Lauantai 4.2.2017 klo 11-17

Tasapainoa ja kuntoa taijista klo 11-11.45:
Unelmien liikuntavuoden harjoitus suurelle yleisölle ja samalla alkulämmittelyt leirille osallistujille. Tarmo ohaja tasapaino-yliopistotutkimuksen pohjalta esittelyharjoituksen taijista. Kesto 45 min. Tämä harjoitus on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille.

Klo 11.45-17:
Tämän jälkeen sitten lauantaina keskitytään Yang-tyylin 24-liikkeen sarjan tekniikoiden syvällisempään ymmärtämiseen. Pääpaino on sarjan kahdessa jälkimmäisessä jaksossa. Harjoitellaan liikkeitä ja niiden ideoita sekä yksin että pareittain.

Sunnuntai 5.2.2017 klo 10-15

Sunnuntaina halukkaat voivat harjoitella taijin miekkatekniikoita. Käydään läpi parimiekkasarjasta tekniikoita ja samalla opiskellaan myös taijin miekan käytön perusteita. Mukaan voivat tulla nekin, jotka eivät ole vielä harjoitelleet taiji-miekkaa. Ne, jotka eivät harjoittele miekkatekniikoita, harjoittelevat lisää 24-liikkeen ja 42-liikkeen taiji-sarjoja.

Video miekkasarjasta

Tarmo Hakkaraisen taiji-video Kuopio Tanssii ja soi viikolta

Hinta:

  • Jäseniltä 60 euroa/2 päivää ja 40 euroa/yksi päivä.
  • Viikonloppu on avoin myös seuran ulkopuolisille, jotka maksavat 90 euroa/2 päivää ja 60 euroa/yksi päivä.
  • Maksu käteisellä kurssin alkaessa, tule ajoissa paikalle, jotta maksut ehditään käsitellä.
  • Voit maksaa etukäteen pankkiin. Maksaessasi käytä viitenumeroa 14083.
  • Maksuohjeet liikunta ja kulttuuriseteleillä sekä ePassilla maksaessasi

miekka