Terveys Qigong -harjoitukset sunnuntaina 6.9.2015 klo 18.00-20.30 Yhteiskoululla

Terveys qigong -harjoitukset sunnuntaina 6.9.2015 Yhteiskoululla

Kello 18.00-19.30

  • Harjoitellaan Terveys Qigong -sarjoja. Harjoitus on avoin kaikille qigongista kiinnostuneille jäsenille, myös peruskurssilaisille. Ennakkotietoja tai -taitoja ei tarvita. Sisältö varmentuu viimeistään harjoituksissa :).

Kello 19.30-20.30

  • Harjoitellaan Terveys Qigong -sarjaa Taiji Yangsheng Zhang eli Taiji keppi -sarjaa. Ota mukaan n. 110 cm harjanvarsi tai muu keppi. Ohjaajalla on vielä tällä kerralla lainata muutama keppi harjoituksissa, mutta suosittelemme oman kepin hankkimista. Harjoitus on avoin kaikille qigongista kiinnostuneille jäsenille. Mukaan voivat tulla myös peruskurssilaiset.

Tervetuloa!

Taiji Yangsheng Zhang -sarja: