Sanbaon harjoitukset siirretään verkkoon 23.11.2020 alkaen

Sanbaon harjoitukset siirretään verkkoon 23.11.2020 alkaen. Keusote on määrännyt aikuisten harrastusryhmät tauolle koronan tähden ja Järvenpään kaupunki on perunut kaikkien aikuisten liikunta- ja harrastusryhmien tilavaraukset tiloissaan tämän tähden.

Pidämme harjoitukset verkossa normaalin aikataulun mukaan zoom-ohjelmalla.

Linkki ja ohjeet lähetetään myclubin viestillä tänään 24.11.2020 myöhään illalla. Harjoituksiin ilmoittaudutaan myclubin kautta.

Tällä hetkellä verkko-ohjaus on varmistunut seuraaville ryhmille:
– Taijin keskiviikon ja sunnuntain harjoitukset
– Yiquanin torstain harjoitukset

Qigongin osalta tulee vielä varmistus kun etäohjauksen järjestelyt saadaan tehtyä. Qigongin harjoituksista pidetään torstain harjoitus, sunnuntain harjoitus jää tauolle. Kaukon qigong-ilta on myös vielä järjestelyssä, toivottavasti saamme sen pidettyä etänä. Lisää tietoa tulee myöhemmin, seuraa tiedotusta.