Sanbaon harjoitukset zoomissa

Sanbaon harjoitukset jatkuvat etäohjauksessa zoomin kautta. Kaikille jäsenille lähetetään ennen harjoitusta osallistumislinkki siihen sähköpostiin, jonka hän on antanut seuralle. Linkin saavat ainostaan tämän syksyn jäsenmaksunsa maksaneet seuran jäsenet. Jos jäsen on maksanut jäsenmaksun, mutta ei ole saanut linkkiä sähköpostiinsa, kannattaa ottaa yhteyttä osoitteeseen tiedotus@sanbao.fi, Sanbaon whatsapp-ryhmän tai face-ryhmän kautta tai messengerillä. Linkki toimitetaan tällöin jäsenelle.

Ennen yhteydenottoa kannattaa tarkastaa oman sähköpostin asetukset. Osa sähköposteista saattaa heittä myclubin kautta lähetetyt viestit suoraan roskapostiin, ainakin tällaista on ilmennyt gmail ja hotmail -tileillä tai jos omassa sähköpostissa on tiukat roskapostisäännöt. Gmail lajittelee automaattisesti viestejä siten, että postilaatikossa on oletuksena ”Ensisijaiset”-postilaatikko. Jos linkkiä ei näy, kannattaa tarkastaa myös ”Kaikki viestit”-laatikko. Linkki on aika monelta löytynyt sieltä.

Tervetuloa harjoituksiin!