Sunnuntain qigong-harjoitukset 11.9.2022 klo 20.00 Yhteiskoululla

Taiji Yangsheng Zhang -terveysqigong

Qigong-harjoituksia tulee nyt lisää. Harjoitukset pidetään ensi sunnuntaista 11.9. klo 20.00 alkaen Yhteiskoululla, Urheilukatu 7-9, Järvenpää. 

Harjoitusajoissa on joitain poikkeuksia, katso alta päivämäärät, jolloin sunnuntain qigong-harjoituksia ei pidetä.

Tule paikalle lähempänä klo 20.00. Ovi on lukossa ja se avataan vasta lähempänä tuota ajankohtaa. Voit myös halutessasi osallistua sunnuntain taiji-alkeisharjoituksiin Yhteiskoululla klo 19.00 alkaen. Sunnuntaisin harjoituksia ohjaa Sari Wiklund. Harjoitellaan terveysqigong-sarjaa Taiji Yangsheng Zhang eli Taiji-keppiharjoitusta. Oheisesta linkistä voit katsoa, millainen sarja on kyseessä. 

Tarvitset harjoituksiin kepin, joka voi olla vaikkapa harjan varsi. Suhteellisen hyvä kepin pituun on 165-175 cm henkilöillä noin 125-140 cm, pidemmillä henkilöillä keppi voi olla hieman pidempikin. Mutta keppi kannattaa olla mieluummin liian lyhyt kuin liian pitkä. Qigong-ohjaaja Elisa Vuorenmaalla on vielä jäljellä muutama keppi, jos innostut sarjasta ja haluat ostaa oman kepin. Jos teet kepin esim. harjan varresta, hio kepin pinta sileäksi, koska keppiä käsitellään monin tavoin harjoituksissa (jottei tule tikkuja käsiin). Saiturinpörssissä myydään edulliseen hintaan puisia harjan varsia, jotka voi sahata sopivaan mittaan, jos kotoa ei löydy sopivaa keppiä.

Taiji Yangsheng Zhang -sarjan video