Kevään 2023 harjoitusaikataulu ja osa tapahtumista julkaistu

Vuosi on alkanut kiireisissä merkeissä, toivottavasti ei ole enne koko tulevalle vuodelle. Nyt vihdoin ja viimein koko kevään harjoitusaikataulu on julkaistu ja myös osa workshoppien aikatauluista on varmistunut.

Harjoitukset alkavat jo 11.1.2023 taijin aloittelijoiden ja jatkajien harjoituksilla. Aloittelijat voivat liittyä huoletta myöhemminkin harjoituksiin mukaan.

Ensimmäinen workshop on taijin osalta lauantaina 22.1. klo 9-12 ja heti perään seuraavana viikonloppuna 28.1. klo 10-14 Pasi Pölönen saapuu ohjaamaan meditaatio-workshopin. Molemmat workshopit pidetään Päiväkoti Pollen salissa. Lisätiedot löydät workshopit-sivulta. Muiden workshoppien aikataulut varmistuvat tammikuun aikana, joten seuraa tiedotusta.

Tervetuloa mukaan harjoituksiin!