Terveys qigong -harjoitukset su 28.9.2014 klo 18-19.30

Sunnuntaina 28.9.2014 treenaillaan taas Terveys Qigongia Yhteiskoululla klo 18.00-19.30. Aiheena Taiji keppi -sarja eli Taiji Yangsheng Zhang -sarja. Jos sinulla ei vielä ole omaa keppiä, seuralla on lainattavia varakeppejä mukana harjoituksissa. Ohjaaja Elisa Vuorenmaa.

Jos haluat ostaa harjoittelemiemme Terveys Qigong -sarjojen musiikkia cd-levyillä, niin ota mukaasi tasaraha, ohessa lista, mitä on myynnissä, kappalemäärät ja hinnat. Cd-levyillä on musiikki alla oleviin sarjoihin kiinalaisilla käskyllä ja ilman käskyjä. Kertailemme näitä sarjoja talven aikana.

Varaa mukaasi tasaraha!

  • Taiji keppi eli Taiji Yangsheng Zhang, 3 kpl, hinta 15 euroa
  • Mawangdui Daoyin Shu, 2 kpl, hinta 15 euroa
  • Ba Duan Jin, 3 kpl, hinta 5 euroa
  • Xiang Gong eli Tuoksu I, 3 kpl, hinta 15 euroa