Kevään 2015 peruskurssit alkavat tammikuussa

Kevään 2015 taijin, qigongin ja yiquanin peruskurssit alkavat viikolla 3 seuraavasti:

Peruskursseille voi tulla vielä mukaan helmikuun parilla ensimmäisellä viikolla, qigongin peruskurssille helmikuun loppuun saakka!

Kaikki peruskurssit pidetään Louhelan salissa (kuvassa oikeanpuoleinen valkoinen talo), osoitteessa Louhelankuja 3, Järvenpää.

Samalla kurssimaksulla on mahdollista osallistua saman kevät- tai syyskauden aikana kaikille alkaville peruskursseillemme. Saat myös samalla maksulla alennusta viikonloppukursseista ja muista tapahtumista sekä voit osallistua maksutta erikoistreeneihin.

Lisätietoja peruskurssien ajankohdista, sisällöistä ja hinnoista sekä maksuohjeista löydät yllä olevista linkeistä. myClubi-ohjelman kautta voit ilmoittautua ennakkoon kaikille kursseillemme ja tapahtumiimme.

pk_esite_k2015