Terveys Qigong harjoitukset su 1.2.2015

Terveys Qigong -harjoitukset klo 18.00-19.30

Aloitamme uuden sarjan nimeltään Shi Er Duan Jin eli Kaksitoistaosainen Brokadisilkkisarja. (Aiemmin ilmoitettu Da Wu -sarja tulee myöhemmin ohjelmaan). Sarja tehdään istuen, joko liikuntasalin penkillä tai lattialla. Jos istut lattialla risti-istunnassa, ota harjoituksiin mukaan jumppa-alusta tai muu pehmeä isompi alusta ja tarvittaessa tyynyt tms. koroke.

Yhteiskoululla, osoitteessa Urheilukatu 7-9, Järvenpää.

Terveys Qigong -kertaus klo 19.30-20.30

Kertailemme myös kevään aikana jo aiemmin opittuja sarjoja. Tällä kerralla on vuorossa Taiji keppi -sarja, joten ota mukaan oma keppi tai jos sinulla ei ole keppiä, kysy ohjaajilta, löytyykö harjoituksista ylimääräisiä.

Sunnuntain harjoituksia ohjaavat Elisa Vuorenmaa ja Sari Wiklund.