Terveys Qigong -harjoitukset alkavat su 10.1.2016

Terveys Qigong -harjoitukset käynnistyvät sunnuntaina 10.1.2016 klo 18.00 Yhteiskoululla. Myös seuraavan sunnuntain tieto löytyy jo nettisivuilta ja sinne päivittyvät lähipäivinä muutkin kevään päivämäärät.

Tammikuussa käymme läpi sarjan Ba Duan Jin eli Kahdeksanosainen Brokadisilkkisarja. Tammikuun lopussa aloitamme uuden sarjan Mawagdui Daoyin Shu Shi Er Fa. Kevään aikana kertailemalla myös jo opittuja sarjoja niiden kanssa, jotka ovat aiemmin muita sarjoja opetelleet. Terveys Qigong -harjoituksiin ovat tervetulleita kaikki qigongista kiinnostuneet, aiempaa kokemusta ei lajista tarvita.

Terveys Qigong -harjoituksissa käyvät voivat halutessaan osallistua kaikille saman kauden peruskursseille kevään 2016 aikana sekä viikonlopun tapahtumiin alennetulla jäsenmaksuhinnalla. Harjoittelumaksu on samalla Sanbao Järvenpää ry:n jäsenmaksu, kevätkauden 2016 hinta on 95 euroa. Tervetulleita ovat luonnollisesti kaikki seuran omat jäsenet, joille harjoitukset kuuluvat jäsenmaksuun eikä erillistä maksua peritä.
Harjoituksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Saavu ajoissa paikalle, jotta voimme selvittää paikan päällä ilmoittautumisasiat ja muut käytänteet. Salin ulko-ovi menee lukkoon klo 18.00. Paikka: Järvenpään yhteiskoulu, Urheilukatu 7-9, Järvenpää. Salin sisäänkäynti on Urheilukadun puolella, oikeanpuoleinen ruskea metalliovi koulun päädyssä.

lataus (1)