Tiedote Sanbao Järvenpää ry:n ja Sandokai ry. Taijiquan -jaoston jäsenille

(10.11.2013)

Tiedote Sanbao Järvenpää ry:n ja Sandokai ry. Taijiquan jäsenille

Uusi seuramme Sanbao Järvenpää ry. on rekisteröity ja toiminta käynnistyy tammikuussa 2014. Toimintamme Sandokai ry. tajiquan -jaostossa lakkaa vuoden 2013 päättyessä. Toimintamme siirtyy vuoden 2014 alussa kokonaan Sanbao Järvenpää ry:n alaisuuteen.

Nykyisen Sandokai ry. taijiquan -jaoston jäsenille tämä tarkoittaa, että heillä on vuoden vaihteessa mahdollisuus siirtyä jatkamaan lajiemme harrastamista uuden seuramme alle tammikuussa 2014.

Harjoitusaikataulut pysyvät keväällä 2014 samanlaisina kuin nyt kuluvana syksynä. Uusia mahdollisuuksiakin tulee tarjolle. Uudessa seurassamme jatkavat samat ohjaajat ja pääopettajat kuin nyt kuluvalla kaudellakin.

Lähetämme tammikuussa 2014 uuden seuran jäsenmaksulomakkeet kaikille nykyisille jäsenillemme. Jos haluat jatkaa harjoituksia uudessa seurassamme, maksa jäsenmaksu eräpäivään mennessä ja olet tällä tavalla siirtynyt uuden seuran jäseneksi.

Jos et halua jatkaa jäsenenä uudessa seurassamme, lähetä tieto jäsenreksiterinhoitajallemme Tiina Roivakselle sähköpostilla, tiroivas(at)saunalahti.fi.

Lisätietoja asiasta voit kysyä kaikilta vetäjiltämme, kerromme mielellämme lisää.

Nämä Sandokai ry. taijiquan -facebook -sivut kuten myös Sanbao Järvenpää ry:n sivut siirtyvät uusiin osoitteisiin. Uudet osoitteet löytyvät näiltä sivuilta, kun ne on julkaistu.

Ystävällisin terveisin

Veli-Matti Peltola
puheenjohtaja
Sanbao Järvenpää ry.
puh: 050 512 5640
s-posti: tiedotus(at)sanbao.fi
www.sanbao.fi