Väliaikatiedote – uudet nettisivut, uusia tapahtumia

Tervetuloa uuden seuramme Sanbao Järvenpää ry:n nettisivuille ja facebook -sivuille. Tiedotuksemme siirtyy nyt joulun aikana kokonaan näihin uusiin osoitteisiin ja vanhat poistuvat käytöstä.

Seuramme muutkin yhteystiedot ovat vaihtuneet, tarkasta uudet tiedot nettisivuiltamme.

Samalla myös tiedotuksemme uudistuu. Otamme käyttöön myClub-ohjelman, johon myös jäsenille lähetetään henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja salasanat. Jäsenet pääsevät ohjelmassa itse ylläpitämään tietojaan, lukemaan jäsentiedotteita, ilmoittautumaan kursseille ja vaikka mitä muuta. Tunnutkset lähetetään kaikille syyskaudella 2013 jäsenmaksunsa maksaneille. Jos et ole maksanut jäsenmaksuasi ja haluat palata mukaan toimitaan, ilmoita tietosi jäsenrekisterinhoitaja Tiina Roivakselle, tiroivas@saunalahti.fi

Vuoden vaihteen jälkeen hyväksymme myös kulttuuri- ja liikuntasetelit maksuvälineinä. Ohjeet tulevat vuoden vaihteen jälkeen.

Uusia harjoitusmahdollisuuksia tulee myös tammikuusta alkaen.Tarkasta tiedot nettisivuiltamme.

Laita kalenteriisi jo varaus lauantaille 25.1.2014. Vietämme silloin uuden seuramme avajaisia harjoitusten ja ehkäpä pikku purtavankin merkeissä. Tiedotamme tammikuun alkupuolella tarkemmin aikataulusta ja paikasta. Tilaisuus on avoin kaikille seuramme toiminnasta kiinnostuneille, niin vanhoille jäsenillemme kuin myös uusille ihmisille, jotka ovat tulossa peruskursseillemme.

Tule tykkääjäksi facebook-sivuillemme ja tilaa nettisivuiltamme blogin uusimmat viestit sähköpostiisi, niin pysyt ajan tasalla, mitä seurassamme tapahtuu.

Oikein levollisia joulun välipäiviä ja ratkiriemukasta uutta vuotta 2014.
Tervetuloa mukaan harjoituksiin taas tammikuussa!

Ystävällsin terveisin

Elisa Vuorenmaa
Tiedottaja
Sanbao Järvenpää ry.