Tiedoksi sunnuntain 12.1. ja keskiviikon 15.1. taiji-treeneihin tuleville

Sunnuntaina 12.1. klo 18.00-20.30 ja keskiviikkona 15.1. klo 18.30-21.00 järjestetään perustreenit kaikille jäsenille. Treeneissä käydään läpi taijin perustekniikkaa ja nämä treenit sopivat kaikille taiji-treeneissä kävijöille.

Näinä kahtena päivänä otetaan myös uusia harjoittelijoita taiji-treeneihin, joten jos sinulla on tuttuja, jota ovat kiinnostuneita lajeistamme, ota hänetkin mukaasi treeneihin.

Lisätietoja harjoitusajoista, peruskursseista, erikoistreeneistä, workshopeista ja viikonloppukursseista löydät nettisivuilta. Tarkasta poikkeukset nettisivujen tapahtumakalenterista. Sitä päivitetään koko ajan.

Kevään tapahtumatiedote saapuu kohtapuoliin, siinä on tarkemmin tietoa kevään tapahtumista. Varaa jo kalenteriisin la 25.1.2014 klo 13-16. Pidämme uuden seuramme avajaistilaisuuden Louhelassa. Seuraa tiedotusta!

Elisa Vuorenmaa
Tiedottaja
Sanbao Järvenpää ry.
tiedotus@sanbao.fi