Kiinalaiset huippuopettajat Järvenpäässä

Kiinalaiset Terveys Qigong -opettajat saapuvat Järvenpäähän keskiviikkona 10.9.2014. Tämä on hieno tilaisuus tutustua qigongiin. Tapahtuma on avoin kaikille qigongista kiinnostuneille seuramme jäsenille ja ulkopuolisille. Kellonajat varmistuvat, kun saamme tilavarauksen vahvistettua. Alustava kellonaika on klo 18.30-21.30. Paikkana on Setlementti Louhelan sali osoitteessa Louhelankuja 3, Järvenpää. Opettajina toimivat Ms. Xing Shu, Mr. Ma Yongzhi, Ms. Yang Hui ja Mr. Zhu Yueming (osa edellä mainituista).

Varaa päivä jo kalenteriisi ja tule paikalle. Ota myös kaverisi mukaan!

Seuraa tiedotusta!

Terveys Qigong, Jianshen Qigong, Health Qigong pohjautuu Kiinan traditionaalisiin harjoituksiin. Se on yhdistelmä liikkeistä ja muodoista jotka hakevat hengityksen ja mielen tasapainoa tuekseen. Se on yksi Kiinan muinaisen kulttuurin avainosista ja ollut suosiossa jo tuhansia vuosia. Rauhalliset, pehmeät ja hitaat liikkeet sopivat kaikille kunto- ja ikäluokille ylläpitäen terveyttä ja hyvinvointia.

Viime vuosina Qigong on saanut paljon huomiota ja suosiota osakseen niin kotimaassaan kuin muuallakin. Siitä on tullut kuin kuvankaunis osa kiinalaisen hyvinvoinnin maisemassa. Uteliaisuus harjoituksia kohtaan on myös kasvanut. Eri alojen terveyden ylläpitämisestä ja sairauksien hoitamisesta kiinnostuneet yksilöt ja yhteisöt ympäri maailmaa ovat hakeneet kokemusta ja yhteistyötä Kiinan Terveys Qigongista.

Nykyiselle aikakaudelle tuntuu olevan olennaista vanhan ja uuden kohtaaminen ja siitä syntyvät muutosten aallot. Kestävän kehityksen voima onkin siinä, että luottaa juuriin jotka ovat kasvattaneet uutta jo tuhansien ja taas tuhansien vuosien takaa tähän päivään, ja varmasti myös kauaksi tulevaisuuteen.
Terveys Qigong:ia voi harrastaa liikesarjojen avulla. Jokaisella sarjalla on oma historiansa, oma tarkoituksensa ja oma vaikutuksensa kokonaisvaltaiseen terveyteen.

Lähde: Suomen Terveys Qigong -liitto

 

0957304389

0958064726

1038581538

1039363614