Taiji Yangsheng Zhang (Taiji keppi) terveys qigong- sarja

Taiji Yangsheng Zhang (Taiji keppi) terveys qigong- sarja

Opettaja:
Kauko Uusoksa

Aika ja paikka:
Lauantaina 12.11.2016 klo 12-15 Harjulan koululla, Verkkotie 12 (sisäänkäynti Harjutien puolella, J-ovi).

Hinta:
Sanbao Järvenpään jäsenille 20 euroa, seuran ulkopuoliset 40 euroa. Maksetaan käteisellä tapahtuman alkaesssa, tule ajoissa paikalle, jotta maksuasiat ehditään hoitamaan ennen harjoituksen alkua. Varaa tasaraha!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:
Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, riittää kun saavut ajoissa paikalle. Lisätietoja voit kysyä tiedottajalta osoitteesta tiedotus@sanbao.fi, puh. 0456785708 (tekstiviesti toimii parhaiten).

Sisältö:
Terveys qigong -sarja Taiji Yangsheng Zhang – Taiji keppi.

Taiji Yangsheng Zhang -sarjassa on kahdeksan liikettä aloitus- ja lopetusliikkeen lisäksi ja liikkeet tehdään kepin kanssa. Sarjassa käytetään noin 110-120 cm pituista sileäpintaista keppiä, joka ohjaa ja tehostaa liikkeitä, sillä hierotaan lihaksia sekä kehon akupisteitä. Kepin avulla ohjataan energiaa eli qitä. Keppisarja lisää kehon liikkuvuuta ja joustavuutta, liikkeet ovat hitaita ja pehmeitä sekä suhteellisen helppoja. Keppiä pyöritetään ja otetta kepistä vaihdellaan liikkeestä toiseen. Liikkeiden aikana kummatkin kädet ovat pääsääntöisesti kepissä kiinni. Liikkeet on helppo soveltaa kaiken kuntoisille sekä ikäisille sopiviksi.

Workshoppiin voivat tulla sarjaa jo aiemmin tehneet sekä aloittelijat. Ohjaajilta on lainattavissa keppejä paikan päällä.

Tervetuloa!

cropped-health5.jpg