Vakiovuorot alkavat ke 16.8.2017

Seuramme syyskausi käynnistyy ja vakiovuorot alkavat seuraavasti:

  • ke 16.8.2017 klo 19.00 taiji Louhelassa 
  • to 17.8.2017 klo 19.00 qigong ja yiquan Louhelassa
  • su 20.8.2017 Yhteiskoululla
    – klo 19.00 kehonhuolto ja sisäinen mekaniikka
    – klo 20.00 taiji ja terveysqigong

Seuraa tiedotusta:

  • Louhelan lattiaremontin vuoksi aloitamme harjoitukset Louhelan väistötiloissa vireisessä rakennuksessa. Ole ajoissa paikalla, jotta löydät oikeaan osoitteeseen. Ilmoitamme tarkemmin sisäänkäynnin ja tilan, kun saamme avaimet väistötilaan. Siirrymme takaisin Louhelan saliin syyskuun alussa, mikäli remontti on silloin valmis ja tilakin sitten uudenveroinen.
  • Sunnuntain treeneissä on poikkeuksia johtuen siitä, että koulu tarvitsee salin käyttöönsä silloin. Harjoitukset on peruttu su 24.9. ja 1.10.2017. Tiedotamme erikseen näiden harjoitusten osalta, jos saamme korvaavia harjoituksia muihin päiviin ja tiloihin. Seuraa tiedotusta
  • Lauantain yiquan workshoppien sekä torstain erikoistreenien aikataulut täydentyvät nettisivuille lähipäivien aikana. Seuraa tiedotusta niidenkin osalta.

Tervetuloa uudelle kaudelle!