QIGONG-ILTA TO 27.9.2018

Qigong-illat kaudella 2018-19

Qigong-illat on tarkoitettu oman harjoittelun syventämiseksi tai lajin uusiin osa-alueisiin tutustumiseksi sekä oman harjoittelun syventämiseksi. Samalla tutustutaan myös qigongin taustalla vaikuttaviin teorioihin. Nämä harjoitukset järjestetään viikolla perusharjoitusten aikana ja niiden aikana ei ole kyseisen tai samaan aikaan olevan toisen lajin harjoituksia. Qigong-iltoja pyritään järjestämään vähintään yksi jokaisessa harjoittelemassamme lajissa kauden aikana. Yiquan-treenit on peruttu ko. päivinä. Yiquanin harjoittelijat voivat halutessaan osallistua qigong-iltoihin maksutta.

Ajankohdat ja sisällöt:

Opettaja: Kauko Uusoksa

Aika:
– to 27.9.2018 klo 19.00-21.00
– to 22.11.2018 klo 19.00-21.00

Paikka: Louhelan sali, Louhelankuja 1, Järvenpää

Sisältö:
Käydään läpi Liang Gong Shi Ba Fa -sarjaa ja jos aikaa jää niin tutustutaan Mawangdui Daoyin Shu -sarjaan. Ota mukaan alusta, lämpimät sukat ja pitkähihainen paita tai fleece on hyvä myös varata mukaan. Mukaan voivat tulla kaikki qigongista kiinnostuneet, aiempaa kokemusta ei edellytetä.

Hinta:
Seuran omille jäsenille maksuton. Tapahtuma on avoin ulkopuolisille, ei-jäsenille, joille maksu on 30 euroa. Tule ajoissa paikalle, jotta ehdimme hoitamaan maksuasiat kuntoon ennen harjoitusten alkua.

Maksaa voit:
Käteisellä ennen workshopin alkua. Etukäteen pankkiin. Maksaessasi käytä viitenumeroa 14070 (ota kuitti mukaan!). Liikunta- ja kulttuuriseteleillä, verkkomaksulla tai ePassilla.

Ohjeita osallistujille:

  • Iltoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.
  • Tule ajoissa paikalle, jotta ehdimme hoitamaan maksuasiat kuntoon ennen harjoitusten alkua.