Qigong-illat Järvenpäässä

Keväällä järjestetään kaksi Qigong-iltaa Järvenpäässä. Ohjaajana on Kauko Uusoksa. Aiheena on Kilpikonna-käärme, seisten tehtävä sarja. Sarjaa käydään läpi kahtena torstai-iltana. Helmikuussa opettelemme sarjan alkupään noin puoleenväliin ja maaliskuussa sarjan loppuosan.

Aika:
– to 7.2.2019 klo 19.00-21.00
– to 21.3.2019 klo 19.00-21.00

Opettaja: Kauko Uusoksa
Paikka: Louhelan sali, Louhelankuja 1, Järvenpää

Sisältö:
Kilpikonna-käärme, seisten tehtävä sarja.. Sarja sopii kaikille, myös aloittelijoille, jotka eivät ole aiemmin tehneet qigongia.

Kilpikonna ja Käärme Qigong on vanha sarja, jonka juuret menevät noin 2000 vuoden taakse Qing Dynastian aikaan. Molemmilla eläimillä, kilpikonnalla ja käärmeellä, katsotaan olevan erikoistaitoja, jotka mahdollistavat niille erityisen pitkän ja terveen elämän. Nämä liikkeet ja tavat ovat kehittyneet vuosatojen saatosssa edistämään ihmisten terveyttä ja pitkää ikää. Kilpikonna ja käärme qigong -sarja voi auttaa hoitamaan korkeaa verenpainetta, sydänsairauksia, diabetesta sekä ravitsemukseen liittyviä ongelmia. Sarja on eräs tapa parantaa henkilön terveyttä ja hyvinvointia. Käärme-liikkeillä vapautetaan ja lisätään selkärangan liikkuvuutta, yhdistetään selkäranka raajoihin ja sisäelimiin. Kilpikonna-liikkeet ovat staattisia ja niissä keskitytään hengitykseen sekä energian kiertoon, jotka ohjaavat syvempää olemustamme, elämän ikuista säilyttämistä. Sarja auttaa myös selän, olkapäiden ja niskan kipuihin ja se on sopiva henkilöille, joilla on terveydellisiä ongelmia.

Käytännön asioita:

Ota mukaan alusta, lämpimät sukat ja pitkähihainen paita tai fleece on hyvä myös varata mukaan. Mukaan voivat tulla kaikki qigongista kiinnostuneet, aiempaa kokemusta ei edellytetä.

Hinta:
Seuran omille jäsenille maksuton. Tapahtuma on avoin ulkopuolisille, ei-jäsenille, joille maksu on 30 euroa/harjoituskerta, molemmat kerrat yht. 60 euroa.

Tule ajoissa paikalle, jotta ehdimme hoitamaan maksuasiat kuntoon ennen harjoitusten alkua.

Maksaa voit:
Käteisellä ennen workshopin alkua.
Etukäteen pankkiin. Maksaessasi käytä viitenumeroa 14070 (ota kuitti mukaan!).
Liikunta- ja kulttuuriseteleillä, verkkomaksulla tai Edenredillä ja  ePassilla.

Ohjeita osallistujille:

  • Iltoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.
  • Tule ajoissa paikalle, jotta ehdimme hoitamaan maksuasiat kuntoon ennen harjoitusten alkua.