Meditaatio-workshop la 5.3.2022 klo 10-14

Opettaja: Pasi Pölönen
Aika: la 5.3.2021 klo 10.00-14.00
Paikka: Päiväkoti Pollen liikuntasali, Verstaspihankatu 7-9

Kenelle: Meditaatio-workshop on avoin kaikille Sanbaon omille jäsenille sekä ulkopuolisille.
Hinta: Maksuton Sanbon jäsenille ja kauden jäsenmaksun maksaneille. Ulkopuolisille ei-jäsenille 40 euroa. Ei edellytetä aiempaa osaamista. Sopii myös osallisutujille, joilla on kokemusta aiheesta.
Ilmoittautuminen: Ei ennakkoilmoittautumista, saavu ajoissa paikalle, jotta mahdolliset maksut ja muut järjestelyt ehditään tekemään ennen aloitusta.

Sisältö: Harjoituksessa keskitytään rentouden, kehollisuuden ja kehotietoisuuden kehittämiseen meditatiivisen liikunnan, hengitysharjoitusten ja kehonskannausten avulla. Harjoitukset rauhoittavat fysiologiaa ja auttavat rentouden syventämistä sekä kehollisen kokemuksen aistimista. Harjoituksen toisessa osassa syvennymme tietoisuuden tutkimiseen ja teemme mindfulness-harjoituksia eli tutkimme tietoisuudessa olevia ilmiöitä hyväksyvällä ja myötätuntoisella asenteella. Tutustumme erilaisiin tapoihin kohdistaa huomio yksittäiseen kohteeseen tai laajemmin tietoisuuden ilmiökenttään. Harjoitamme myös hymyilevää sydäntä, hyväksyvää, lempeää ja myötätuntoista suhtautumista omiin tunteisiin ja kokemuksiin, itseen ja muihin olentoihin.

Lisätietoja opettaja Pasi Pölösestä ja hänen ohjaamastaan meditaatiosta: Dynamis.fi – meditaatio

Ota mukaan: Makuualusta, lämmin fleece tms. Teemme harjoitteita seisten, istuen ja maaten. Harjoitteluasentoa voi muokata oman kunnon ja tuntemusten mukaan. Pidämme pari pientä taukoa, joten ota mukaan juotavaa ja mahdollisesti pientä purtavaa.

HINNAT JA MAKSUOHJEET
* Seuran omille jäsenille maksuton kaudella 2021-2022
* Ei-jäsenet 40 euroa

MAKSAA VOI:
* Käteisellä ennen workshopin alkua.
* Etukäteen pankkiin. Maksaessasi käytä viitenumeroa 14070. Ota kuitti mukaan ja esitä se ilmoittautuessasi.
* Smartum-setelillä, Smartum-verkkomaksulla tai -mobiililla, ePassilla, Edenredillä, Eazybreakella 

Tervetuloa!