Sanbao Järvenpään kevään aloittelijoiden harjoitukset alkavat tammikuussa 2022

HUOM! Aloittelijoiden harjoitusten alkamisaikaa on siirretty viikolla eteenpäin johtuen alueen koronarajoituksista. Mikäli rajoitukset jatkuvat, aloitamme harjoitukset alla olevan aikataulun mukaisesti etänä zoomilla. Katso ennakkoilmoittautumisohjeet etänä pidettävien harjoitusten osalta alta kohdasta Ennakkoilmoittautuminen!

Aloitamme ohjatut harjoitukset seuraavasti:

Ennakkoilmoittautuminen

Aloitamme harjoitukset lähiharjoituksina, mikäli koronamääräysten mukaan nyt suljettuina olevat liikuntatilat avataan. Mikäli koronarajoitukset jatkuvat Järvenpään aluella ja liikuntatilat siksi suljettu, aloitamme harjoitukset etänä zoomilla.

Tätä varten tarvitsemme ennakkoilmoittautumiset sähköpostilla, jotta voimme lähettää zoom-linkin uusille harjoittelijoille.

Ilmoittautumisohje

Lähetä etu- ja sukunimesi sekä sähköpostiosoitteesi osoitteeseen tiedotus@sanbao.fi hyvissä ajoin ennen harjoitusten aloitusta.

Hinta ja maksaminen

Kevään 2022 aloittelijoiden harjoitusmaksu on 70 euroa ja kyseisellä maksulla pääsee kaikkiin saman kauden alkeisharjoituksiin. Lisäksi aloittelijoille avoimet workshopit ovat maksuttomia aloittelijoiden maksun maksaneille. Kevään workshoppien tiedot ovat nettisivuilla, ne päivittyvät kevään aikana, joten seuraa tiedotusta.

Tervetuloa mukaan rentouttavien harjoitusten pariin!

Lisätietoja

Elisa Vuorenmaa
Tiedottaja
Sanbao Järvenpää ry.
puh. 045 6785708
tiedotus@sanbao.fi