Sanbaon kesäkauden 2023 harjoitusajat

Nettisivuilla oli virheellinen tieto sunnuntain 21.5. ja torstain 25.5. harjoituksista. Kumpanakaan päivänä sali ei ole enää Sanbaon käytettävissä, joten taiji-harjoituksia ei pidetä. Qigong-treenit pidetään 25.5. ulkotreeneinä sään salliessa.

Taiji-treenit jatkuvat juhannukseen saakka

Taij-treenit jatkuvat Louhelassa vielä keskiviikkoisin juhannukseen saakka eli viimeinen treenipäivä on 21.6. Aloitus-aika on normaaliin tapaan klo 19.00.

Qigong-treenit ulkotreeneinä

Elisa ohjaa Qigong-harjoitukset vielä torstaisin 25.5., 1.6., 8.6., 15.6. sekä mahdollisesti myös juhannuksen jälkeisellä viikolla. Harjoitukset pidetään ulkona säävarauksella, kaatosade peruuttaa treenit. AIheena jatketaan Daoyin Yangsheng Gong -sarjaa, joten harjoitukset sopivat sitä jo harjoitelleille. Muutkin saavat liittyä mukaan kokeilemaan sarjaa, mutta varsinaista tarkkaa opetusta ei kesätreeneissä ole.

Ne jotka haluavat osallistua qigong-kesätreeneihin, voivat lähettää tekstiviestinä puhelinnumeronsa Elisalle numeroon 045 6785 708. Elisa lähettää sitten kutsulinkin Whatsapp-ryhmään, jossa ilmoitetaan tarkemmin treenien paikka ja mahdolliset peruuntumiset yms. Jos et ole whatsappissa, niin ilmoita siitä erikseen tekstiviestissä ja ilmoita myös nimesi, jotta tiedot osataan toimittaa sinulle tekstiviestinä. Treenipaikka tulee olemaan jokin Järvenpään puistoista.

Yiquanin harjoitukset ovat tältä kaudelta päättyneet

Yiquanin osalta ei tänä keväänä enää pidetä ohjattuja harjoituksia.

Syksyllä toiminta käynnistyy

  • Taijin osalta sunnuntaina 13.8. Cooperin päiväkodin liikuntasalissa ja keskiviikkona 23.8. Louhelassa. Cooperin päiväkodin osoite on Lääkärinkuja 11, Järvenpää.
  • Qigongin ja Yiquanin osalta torstaina 17.8. Päiväkoti Pollessa

Sanbaon ohjaajat toivottavat kaikille Sanbaon jäsenille hyvää ja antoisaa kesää!