Qigong-erikoistreeni Mawangdui Daoyin Shu to 26.10.2017

Qigong-erikoistreenit to 26.10.2017 aiheena Mawangdui Daoyin Shu

Aika: To 26.10.2017 klo 19.00-21
Opettaja: Kauko Uusoksa
Paikka: Setlementti Louhela, Louhelankuja 1, Järvenpää

Sisältö: Mawangdui Daoyin Shu -sarja

Sarjan liikkeissä aktivoidaan 12 pääenergiakanavaa. Liikkeet ovat pehmeitä, ehkä hiukan tanssillisia ja sarjan harjoittaminen tuo mukanaan hiljaisen mielen ja tasapainoisen olon.  Liikkeet perustuvat Han-dynastian aikaiseen  Mawangduin hautalöytöön. Haudasta löydettiin silkkiliina löydettyyn, jossa kuvataan erilaisia qigong-liikkeitä. Osa liikkeistä on otettu mukaan tähän sarjaan.

Mawangdui Daoyin Shu -sarjassa aktivoidaan kaikkia keskeisiä energiakanavia; Keuhko-, Paksusuoli-, Vatsa-, Perna-, Sydän, Ohutsuoli, Virtsarakko-, Munuais-, Pericardium-, Kolmoislämmitin-, Maksa- ja Sappienergiakanavia. Nämä kanavat vaikuttavat mm. hengitykseen, verenkiertoon ja aineenvaihduntaan. Lisäksi kanavien aktivoiminen vaikuttaa mieleen mm. vähentäen surullisuutta ja hermostuneisuutta, parantaen keskittymiskykyä ja virkeyttä.

Sarjan liikkeet ovat yksinkertaisia ja pehmeitä. Sarjan harjoittaminen sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Liikkeet ovat helppoja oppia, mutta helppoudestaan huolimatta ne ovat oikein tehtyinä tehokkaita.

Hinta:

  • Seuran omille jäsenille maksuton.
  • Tapahtuma on avoin ulkopuolisille, ei-jäsenille, joille maksu on 30 euroa.
  • Tule ajoissa paikalle, jotta ehdimme hoitamaan maksuasiat kuntoon ennen harjoitusten alkua.

Maksaa voit:

  • Käteisellä ennen workshopin alkua. Varaa tasaraha!
  • Etukäteen pankkiin. Maksaessasi käytä viitenumeroa 14070 (ota kuitti mukaan!).
  • Liikunta- ja kulttuuriseteleillä, verkkomaksulla tai ePassilla, ohjeet kohdassa Hinnat ja maksut