Otamme uusia harjoittelijoita taijiquanin (taiji), qigongin ja yiquanin ryhmiin

Ba Duan Jin qigong-sarja - Jännitä jousi ja ammu haukka -liike

Otamme uusia harjoittelijoita taijiquanin (taiji), qigongin ja yiquanin ryhmiin

Harjoitukset alkavat seuraavasti:
  • Taijiquan (taiji) ke 21.8.2019 klo 19.00 – Louhelan salissa, Louhelankuja 1, Järvenpää.
  • Qigong to 22.8.2019 klo 19.00 – Päiväkoti Pollen salissa, Verstaspihankatu 7-9, Järvenpää.
  • Yiquan to 22.8.2019 klo 20.10. – Päiväkoti Pollen salissa, Verstaspihankatu 7-9, Järvenpää.
  • Lisäksi aloittelijat voivat halutessaan osallistua sunnuntaisin klo 19.00-20.00 Jibengong-harjoituksiin 25.8.2019 alkaen – Yhteiskoululla, Urheilukatu 7-9, Järvenpää.
Voit tulla mukaan harjoituksiin olit sitten aloittelija tai jo lajeja aiemmin lyhemmän tai pidemmän ajan harjoitellut. Kaikenikäiset ja kuntoiset voivat osallistua harjoituksiin, koska harjoittelua säädetään oman kunnon ja elämäntilanteenkin mukaan.
 
Ryhmiin ei ole ennakkoilmoittautumista, riittää kun saavut paikalle ensimmäiseen harjoituskertaan. Ensimmäisen harjoituskerta on maksuton.
 
Syksyn jäsenmaksu on 95 euroa. Jäsenmaksulla uudet aloittelijat voivat osallistua kaikkiin yllä mainittuihin harjoituksiin saman kauden aikana. Suurin osa Sanbaon harjoitteluryhmistä on sekaryhmiä, joissa ovat samaan aikaan sekä aloittelijat että jatkavat. Jokainen harjoittelee lajeja omalta tasoltaan. Mikäli lajimme ovat jo sinulle tuttuja, voit myös liittyä mukaan jatkajien harjoitusryhmiin.
 
Ota mukaan kevyt sisätossut tai voit olla myös sukkasillaan, mutta salin lattia voi olla viileä, jokin alusta esim. jumppa- tai joogamatto, joustavat kiristämättömät vaatteet ja tarvittaessa juomapullo.
Lisätietoja lajeista

Tervetuloa mukaan terveyttä edistävien, virkistävien ja mielenkiintoisten lajien maailmaan.

Lisätietoja voi kysyä seuran tiedottajalta
Elisa Vuorenmaa
tiedotus@sanbao.fi
puh. 045 6785708