Taijin, qigongin ja yiquanin alkeistason harjoitukset

Haetko kokonaisvaltaista mielen ja kehon harjoitusta?

Taiji, qigong ja yiquan ovat kiinalaisia lajeja, joissa yhdistyy terveysliikunta ja meditaatio. Taiji ja yiquan ovat myös kamppailutaitoja, voit valita vietkö näissä lajeissa harjoitustasi kamppailullisempaan vai terveysliikunnan suuntaan. Qigong on meditatiivinen harjoitus, jossa tehdään liikesarjoja, hengitys- ja keskittymis- sekä hiljaisia harjoituksia. Harjoitukset tasapainottavat ja harmonisoivat kehoa ja mieltä.

Kaikki lajit vahvistavat kehoa, rauhoittavat mieltä ja purkavat stessiä. Aloittelijoiden harjoituksiin tullessasi et tarvitse aiempaa kokemusta lajeista, nämä sopivat kaiken ikäisille ja kuntoisille. Harjoituksen intensiteettiä voi säätää oman kunnon ja iän mukaan.

Aloittejiat voivat liitty harjoituksiin seuraavan aikataulun mukaan viikolla 2 ja 3 Järvenpäässä:

  • Keskiviikon taiji-harjoitukset 8.1.2020 klo 19.00 Louhelan salissa, Louhelankuja 1, Järvenpää
  • Torstain qigong-harjoitukset 16.1.2020 klo 19.00 Päiväkoti Pollessa, Verstaspihankatu 7-9, Järvenpää (Huom! alkaa viikolla 3)
  • Torstain yiquan-harjoitukset 9.1.2020 Päiväkoti Pollessa, Verstaspihankatu 7-9, Järvenpää
  • Sunnuntain kehonhuolto ja terveysqigong -harjoitukset 12.1.2020 Yhteiskoululla, Urheilukatu 7-9, JärvenpääHarjoitusajoista ja harjoituksista löydät tarkemmat tiedot Aloittelijoiden harjoitukset -sivulta. Sieltä löydät harjoitusten kestot keväkaudella sekä harjoitusten sisällöt.

    Harjoitusten ensimmäinen kerta on maksuton, joten voit tulla kokeilemaan lajeja ja valita omasi. Kevätkauden hinta on 95 euroa, ja tällä samalla maksulla voit osallistua kaikkien alkeistason ryhmien harjoituksiin kyseisen kauden aikana.

    Harjoituksiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, riittää että saavut ajoissa paikalle ennen harjoitusten alkua. Harjoitustilojen ovissa on sähkölukot, joten ovia ei voi pitää auki harjoitusen aikana.

Tervetuloa!