Qigong erikoistreenit Shi Er Duan Jin to 28.9.2017

Qigong-erikoistreeni aiheena Shi Er Duan Jin

Aika: Torstai 28.9.2017 klo 19.00-21.00
Opettaja: Kauko Uusoksa
Paikka: Louhelan sali, Louhelankuja 1, Järvenpää

Sisältö:

Terveys qigong -sarja Shi Er Duan Jin eli Kaksitoistatasoinen Silkkibrokadisarja pohjautuu vanhaan kiinalaiseen Daoyin-menetelmään. Harjoituksessa yhdistyy hengityksen säätely, kehon ja raajojen liikuttaminen, mielen keskittäminen sekä Anmo-hieronta.

Sarjassa on 12 liikettä ja se tehdään istuen lattialla tai tuolilla. Harjoituksessa keskitytään liikuttamaan päätä, niskaa, olkapäitä, selkää, lantiota, raajoja, rintaa ja vatsaa. Se on helppo oppia, turvallinen tehdä ja sopii hieman sovellettuna kaikille terveydentasosta riippumatta.

Sarjassa keskeistä on hiljaisuuden ja liikkeen yhdistäminen, mietiskely ja sisäinen keskittyminen. Rauhallinen, hidas, tasainen ja jatkuva liike auttaa saavuttamaan rauhallisen, hitaan, syvän ja pitkän hengityksen. Jokainen kehon liike vaatii tietoisen mielen ja alitajunnan mukana oloa, keho ja mieli toimivat rennosti, tunteet rauhoittuvat ja häiritsevät ajatukset pysyvät poissa. Harjoituksessa yhdistyy Yinin ja Yangin säätely, ”hiljaisuus liikkeessä ja liike hiljaisuudessa”.

Ota mukaan alusta ja mahdollisesti tyyny tai muu koroke, jolla voit tehdä sarjaa lattialla istuen. Voit tehdä sarjaa myös tuolilla istuen. Lämpimät sukat ja pitkähihainen paita tai fleece on hyvä myös varata mukaan.

Hinta:

  • Seuran omille jäsenille maksuton.
  • Tapahtuma on avoin ulkopuolisille, ei-jäsenille, joille maksu on 30 euroa.
  • Tule ajoissa paikalle, jotta ehdimme hoitamaan maksuasiat kuntoon ennen harjoitusten alkua.

Maksaa voit:

  • Käteisellä ennen workshopin alkua.
  • Etukäteen pankkiin. Maksaessasi käytä viitenumeroa 14070 (ota kuitti mukaan!).
  • Liikunta- ja kulttuuriseteleillä, verkkomaksulla tai ePassilla, Maksuohjeet